Треньорът на юношите младша възраст на Спартак Стефан Дончев обяви,

...
Треньорът на юношите младша възраст на Спартак Стефан Дончев обяви,
Коментари Харесай

Треньорът на юношите на Спартак: Съдията ни уби в Марково!

Треньорът на юношите младша възраст на Спартак Стефан Дончев разгласи, че пловдивският арбитър Даниел Краевски ги е ощетил брутално при загубата с 1:2 от Сокол в среща от петия кръг на Елитната група до 17 години в Марково.

Ето какво съобщи Дончев за „ Петел ”:

„ Този арбитър ни умъртви, очевидно в Марково футбол не се играе. Видяхте какви циркове имаше преди дни и с мъжкия им тим на срещата с Розова котловина.

През целия мач Краевски свири два фаула за нас и не ни разреши да минем центъра. Вземем ли топката, ни спираха с нарушаване или засада. Казах му, щом е по този начин, единствено свири и не показвай за кой е фаула, тъй като посоката е ясна.

Още предната вечер петима души ме предизвестиха каква съдийска сеч ни чака. Казаха ми: „ Наспете се, хапнете и не мислете за друго. ”

Казаха ми и на кой е човек Краевски.

Но аз не имах вяра, че е допустимо да има такова брутално съдийство в тази група. Та това са деца. За Шампионска лига ли играят? За какво харчим пари за мачовете? ”

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
-->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР