Треньорът на волейболния ЦСКА Александър Попов коментира загуба с 2:3

...
Треньорът на волейболния ЦСКА Александър Попов коментира загуба с 2:3
Коментари Харесай

Сашо Попов: Нямаше феърплей, това е подигравка, но поздравявам тима на Монтана

Треньорът на волейболния ЦСКА Александър Попов разяснява загуба с 2:3 гейма от Монтана в първия полуфинален мач от волейболната Суперлига. Той бе доста обиден от случилото се в тайбрека и отсъдената противоречива топка, която бе предходник на сериозен скандал.

" Поздравям тима на Монтана, победиха ни. Отговорен беше мача. Ако видите ликвидиране на улицата, това омаловажава ли убийството?! Ако нямаше видео чалъндж, мачът щеше да приключи с 3:0 в интерес на Монтана. За това не обвинявам съдиите, само че лайсмени, маса.. Това е скандално. За противоречивата топка, няма какво да разясняваме. Тогава се дава право домакинската секретарка да прави каквото си желае непрестанно. В тази обстановка основният арбитър няма какво да направи. Това не е феърплей, това е насмешка и ние го одобряваме като прокация. Дали е провокация не мога да съм на 100% сигурен. Разбираме, че всеки желае да победи, само че някъде феърплея би трябвало да надделее ", разяснява Попов.

" Няма потребност да върша разбор. Хората, които се занимават с волейбол и които гледат независимо, съгласно мен би трябвало да се съгласят с моето мнение. Разбирам да има справедливост в работата на секретарката, само че по този метод това не е ощетяване, тъй като ощетяване е нещо невидяно или нечуто. Но аз считам, че това е преднамерено. Ако има неточност на сервиращия, тя се вижда в първите секунди. Ние имаме разиграване, спечелили сме го. Няма никаква потребност да разясня повече. Равностойни са тимовете, възторженостти за тима на Монтана. Надиграха ни 3:2. Все още нямаме спечелим тайбрек тази година ", добави той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР