Треньорът на ЦСКА Нестол Ел Маестро говори след победата с

...
Треньорът на ЦСКА Нестол Ел Маестро говори след победата с
Коментари Харесай

Нестор Ел Маестро: Доближаваме се до там, където искаме да бъдем

Треньорът на ЦСКА Нестол Ел Маестро приказва след успеха с 2:0 над Локомотив София. Той показа, че тимът му се приближава до там, където желае да бъде. Сърбинът с английски паспорт добави още, че не е спокоен, макар положителните резултати напоследък, тъй като е наясно, че един неприятен подобен може да върне освиркванията. 

" Добра вечер за нас, изключително през първото полувреме се представихме доста добре. Доближаваме се до там, където желаеме да бъдем. Целта ни е да печелим всяка седмица и го вършим в този миг ", стартира Ел Маестро. 

" Физически Естрада е в най-хубавата си форма. Ако не беше по този начин, нямаше да играе съвсем 90 минути. Майкъл е топ състезател. Той е друг топ нападател от останалите в нашия тим. Началото му беше мъчно, само че навлиза в добра форма и имам огромни упования към него през този сезон ". 

" Не си върша доста сметки. Излизам с най-хубавия вероятен тим във всеки мач. Шакич сподели за какво сме го взели, това е един добър дебют. Не е истина, че Турицов не е бил в моите проекти. Винаги е  бил в моите проекти. Когато пристигнах имахме повече от един състезател, който не беше в най-хубаво ментално положение, само че мисля, че в този момент всички са по-добре ", продължи треньорът. 

" Подготовката ни стартира, гледаме доста мачове на нашите съперници. След това приготвяме проекта си за даден мач. Още на следващия ден започваме проекта си за Локо Пловдив ". 

" Винаги е прелестно да се играе тук. Не чаках да дойдат толкоз доста хора през днешния ден, само че сътвориха отлична атмосфера. Не се усещам спокоен, макар че имаме положителни резултати, тъй като съм наясно, че един неприятен резултат може да върне освиркванията ", приключи Ел Маестро. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР