Треньорът на Царско село Любослав Пенев коментира загубата с 0:1

...
Треньорът на Царско село Любослав Пенев коментира загубата с 0:1
Коментари Харесай

Любо Пенев: Не съм разочарован от загубата от Черно море

Треньорът на Царско село Любослав Пенев разяснява загубата с 0:1 от Черно море. Той съобщи, че отборът му е просрочен за първото полувреме.

" Късметът си е шанс. Но с цел да пристигна, би трябвало да си свършим работата. Ясно и тъкмо споделих на момчетата, изключително на почивката - мачът е на две полувремена. През първото полувреме закъсняхме за дуела. Това видях ", съобщи Пенев.

" Имаше много положения пред нашата врата. Това го споделям, с комизъм, само че е истина. Това са градивни рецензии. Не можахме да създадем 90 мощни минути ", съобщи той.

" Ние не се отхвърляме от високите цели. Работата, която вършим е доста добра. Концентрацията и душeвността би трябвало да е на високо равнище. Нямаме право да се изключваме. Това е същият тим. Не е елементарно да се подържа непрестанно централизация ", добави Пенев.

" Аз не съм отчаян. Виждам къде са пропуските, както и моите. Гоним високите цели. Всичко минава през работа. Срещу водещите тимове ние ще продължим да играем по същия метод - да играем добър и нападателен футбол ", съобщи още Пенев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР