Треньорът на Спортист Своге - Петър Колев, призна, че отборът

...
Треньорът на Спортист Своге - Петър Колев, призна, че отборът
Коментари Харесай

Петър Колев: Поемам отговорността за загубата

Треньорът на Спортист Своге - Петър Колев, призна, че тимът му не е влезнал добре в срещата с Беласица и по този начин се е стигнало до загубата с 0:3 от петричкия отбор. Колев пое и своята отговорност, че " очевидно не е подготвил играчите, както би трябвало " за тази среща. 

" Доста неща се объркаха през днешния ден. Не влязохме както би трябвало в мача и там беше акцентът. Първите минути те имаха подтик и желаеха да вкарат гол. Не спазихме инструкциите и допуснахме фрапантни голове, за които нямам пояснение за държанието на някои футболисти. Поемам и аз своята отговорност, защото не съм съумял задоволително да им подсказа тъкмо какво ни чака “, стартира Колев. 
 Беласица разруши Спортист с 10 души Беласица разруши Спортист с 10 души
" Основната задача през седмицата беше това и го дублирам всеки ден. Аз, когато в предходните мачове приказвах, след завършека им не съм бил грубо въодушевен. Много добре знам от кое място сме почнали, по какъв начин, с какви хора и може би до момента някои резултати се получиха и не бяхме надиграни, само че тези резултати не съм ги очаквал. Не са и действителни на фона на цялата конюнктура, в която работим, селекцията, която направихме. Знаех, че ще пристигна и тази първа загуба. Лошото е, че тя пристигна от нас, а съперникът не ни надигра и ни излъга. В завършващата фаза този мач предложи нещо, което до момента не бяхме изпитвали – да играем против сгъстена отбрана. Мисля, че създадохме положения и нямахме шанс да не вкараме. В последна сметка, когато един дуел ти предлага такова нещо, няма по какъв начин да реагираш съответно ". 

" С игрите си до момента Георги Николов завоюва уважението и на съперниците и на нашите почитатели. Важен състезател за нас е. Решението да отиде в националния тим е такова, че можеше да отиде ден по-късно, само че той по този начин искаше. Всеки състезател би трябвало да се усеща добре и да търси своя път за развиване. Това решение си беше негово, настрана и от управлението на националния тим не разрешиха да закъснее с един ден. Не съм отчаян от решението му, поддържах го ", приключи Колев.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР