Треньорът на Рома Жозе Моуриньо не скри задоволството си от

...
Треньорът на Рома Жозе Моуриньо не скри задоволството си от
Коментари Харесай

Моуриньо: Тези момчета заслужават нещо специално

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо не скри задоволството си от класирането на отбора му на край в Лига Европа. " Вълците " удържаха нулево реми в реванша с Байер (Леверкузен) и заслужиха мястото си в борбата за трофея в Будапеща. Наставникът засипа с похвали играчите си и съобщи, че те заслужават нещо особено.

" Отборът ми постоянно следи за дребните елементи. Ако нямахме Смолинг на пейката, може би нямаше да спечелим. След като загубихме Спинацола, а по-късно и Челик, можеше да стане доста комплицирано. Дори и дребните елементи имат значение. Смолинг се раздаде, само че същото мога да кажа и за Бове. Имаме необикновен тим и не знам дали мога да желая повече от тези играчи. Те заслужават нещо особено ", счита Моуриньо.

" Дали съм влезнал в историята на Рома? По-важното за мен е да оказвам помощ на тези момчета да израстват като романисти и постоянно да се стараят да радват нашите тифози. Днес имаме мотив за наслада, откакто достигнахме до нов европейски край ", добави португалецът.

Той разяснява и противника за финала, който в последна сметка ще бъде хегемона в шампионата Севиля.

" За мен най-важното бе да стигнем до финала. Севиля е доста мощен тим с доста опит. Има време да мислим за този мач, само че преди този момент имаме още работа в шампионата ", приключи Специалния.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР