Треньорът на Парма Роберто Даверса бе много доволен, след като

...
Треньорът на Парма Роберто Даверса бе много доволен, след като
Коментари Харесай

Даверса: Трябва да даваме най-доброто във всеки мач

Треньорът на Парма Роберто Даверса бе доста удовлетворен, откакто тимът му реализира безапелационна победа при гостуването си на Дженоа. „ Дуковете “ завоюваха тежкото си посещение на „ Мараси “ с безапелационното 4:1, и направиха още една значима крачка към класиране в Европа.

Андреас Корнелиус осъществя хеттрик за спечелилите, а едно попадение добави и новото попълнение на Ювентус Деян Кулушевски. Другото, което още повече може да радва почитателите на Парма, е още една избавена дузпа от Луиджи Сепе. Вратарят избавя втори углавен удар, единствено в границите на 4 дни, откакто направи същото и против Торино в събота вечер.

Впечатляващият триумф зарадва доста треньора на седмия във краткотрайното класиране, само че експертът прикани своите футболисти да останат крепко стъпили на земята.

„ Много съм удовлетворен от мача, който изиграха момчетата. Футболистите ми се показаха ужасно и аз съм благополучен от тази безапелационна победа. Знаете, че от началото на сезона имахме своите проблеми, постоянно ни липсваха съществени футболисти, само че ние в никакъв случай не търсихме оправдания. Мисля, че разполагаме с добър тим и желая да продължим да гледаме мач за ма ", стартира наставникът.

"Разбирам тифозите, че самоуверено мечтаят за Лига Европа, всеки е свободен да мечтае и да не губи вяра. В Парма обаче ни бе сложена цел просто да оцелеем в серия А и това е съвсем несъмнено. Не желая да разясня тематиката с европейските шампионати, тъй като играчите би трябвало да останат спокойни и съсредоточени. Разбира се, в случай че се класираме в Европа, считам, че всички ще бъдем удовлетворени. Продължаваме напред, и ще забележим къде ще сме в края на сезона “, съобщи експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР