Треньорът на Наполи Маурицио Сари засипа със суперлативи отбора на

...
Треньорът на Наполи Маурицио Сари засипа със суперлативи отбора на
Коментари Харесай

Сари вещае триумф на Сити в Шампионската лига

Треньорът на Наполи Маурицио Сари засипа със суперлативи тима на Манчестър Сити след срещата сред двата тима от груповата фаза в Шампионската лига. Английският отбор победи с 2:1 Наполи вкъщи и в група F и записа 10-ти следващ триумф на сметката си и 3-ти в този шампионат.

Домакините на " Етихад " поведоха с голове на Рахим Стърлинг в 9-ата и Габриел Жезус в 13-ата минута. След това гостите получиха две дузпи. Първата в 38-ата минута бе пропусната от Дрис Мертенс, а Амаду Диавара осъществя втората в 73-ата минута, само че Наполи по този начин и не съумя да се добере най-малко до равенството.

" Не разбирам какво ни стана в пърите 30 минути. След това заиграхме равностойно, а това не е малко, тъй като Сити е един от сериозните кандидати за продобиване на Шампионската лига. Пропуснатата дузпа през първото полувреме ни засегна, само че не повлия на играта ни през вторите 45 минути и съм удовлетворен.

Като цяло създадохме 4 положения за гол против пет за Манчестър Сити. Това е показателно за настройката ни за мача. Не бяхме пристигнали да се браним, а да нападаме ", разяснява Сари.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР