Треньорът на Лудогорец - Стойчо Стоев, смята, че главният съдия

...
Треньорът на Лудогорец - Стойчо Стоев, смята, че главният съдия
Коментари Харесай

Стойчо Стоев: Не ни дадоха чиста дузпа

Треньорът на " Лудогорец " - Стойчо Стоев, счита, че основният арбитър Георги Кабаков е ощетил " орлите ", като не е дал чиста дузпа за нарушаване против Марселиньо.

Двата отбора приключиха 0:0 в мач, който можеше да промени върха в класирането, само че в последна сметка разликата от три точки се резервира, а " Лудогорец " е все по-близо до осма поредна купа.
" Лудогорец " допира купата, Соу пропусна дузпа Разликата от три точки се резервира
" Това тъждество може да се окаже добър резултат. Имаме три точки задатък. Те изпуснаха дузпа, само че критерият трябваше да е идентичен. Мисля, че няма потребност да разясняваме нарушаването против Марселиньо в наказателното поле. Това е чиста дузпа. Ние не скочихме, когато свириха дузпа за съперника. Подобна обстановка обръща мача. ", сподели експертът след дуела.

" Получи се нервозен мач. Въпреки това имахме няколко обстановки, които можеше да ги изиграем по-добре и да отбележим гол. Второто полувреме беше по-спокойно. Имахме обстановки на контраатаки. Не мога да кажа, че " Лудогорец " към този момент е първенец. Предстоят ни три значими срещи. Трябва да ги изиграем на равнище. Три точки не са малко, само че и ненапълно може да кажем, че са лъжливи. При възможна загуба, напрежението отново ще е в нашия тим ", разяснява Стоев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР