Треньорът на Лудогорец Пауло Аутуори коментира успеха над Славия за

...
Треньорът на Лудогорец Пауло Аутуори коментира успеха над Славия за
Коментари Харесай

Пауло Аутуори: Искам Лудогорец да е балансиран отбор

Треньорът на Лудогорец Пауло Аутуори разяснява триумфа над Славия за Суперкупата на България, пристигнал след минимална победа 1:0. Бразилецът сподели джентълменство, като посвети трофея на някогашния треньор Димитър Димитров-Херо.

" Искам да подаря тази победа на предходния ментор, който е бил част от тима. Искам да поздравя и играчите. Ние сме тим, който обича да побеждава. Има още неща, които би трябвало да прибавим за идващите мачове, към момента сме в предварителен развой. Играчите се възползваха от някои концепции, които тренирахме по време на подготовката. Целта ни е да бъдем уравновесен тим - и в офанзива, и отбрана. Целта е да вкарваме, само че и да не ни вкарват ", съобщи Аутуори.

" Имахме много обстановки, само че можеше да създадем още. На почивката приказвах с играчите да вдигнат интензитета. Искаме да работим и пресираме всички дружно, а не един, двама или трима. Трябва да знаем, че триумфът е светлина, която може и да изчезне, само че престижът е вечно. Трябва да забравим всичко, което сме спечелили до момента и да продължим да работим ", добави бразилският експерт.

 Суперкупата е в Лудогорец! Разградчани ликуват след 1:0 над Славия, изравниха се с Левски
Суперкупата е в Лудогорец! Разградчани ликуват след 1:0 над Славия, изравниха се с Левски

" Орлите " завоюваха трофея с гол на Клаудиу Кешеру
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР