Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев сподели, че след спечелената Суперкупа

...
Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев сподели, че след спечелената Суперкупа
Коментари Харесай

Дерменджиев: Този Лудогорец ще прогресира още

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев показа, че след извоюваната Суперкупа на България насочва взор към борбите със Сервет Женева в Лига на конференциите. Опитният познавач сподели по адрес на швейцарците, че са мощен и подготвен тим.

Дерменджиев съобщи също, че Лудогорец ще върви във възходяща линия напред.

“За нас беше значим този мач, направихме го, спечелихме тази купа. В подготвителния интервал свършихме работа, би трябвало да свършим и още. Първи формален мач – приветствам играчите, трябваше да се играе за трофея “.

„ Мачът се разви добре за нас с дузпа и червен картон и мисля, че наруши нашата тактическа режисура. Ще ни бъде за урок. Не се деморализирам до последния съдийски сигнал “.

„ Има мачове, които би трябвало да бъдат извоювани. Това е извънредно значимо за самочувствието на играчите. Аз и тимът се стремим към това “.

„ Мисля, че този тим ще има по-голям напредък, само че ще е нужно време “.

Относно думи на Георги Терзиев, декларирал, че няма кой да спре Лудогорец в околните години, Дерменджиев съобщи: „ Навярно е прав. И на мен ми се желае да бъде по този начин “.

„ Насочваме се към Сервет. Имаме пет дни за работа, за възобновяване. Трябва добре да разгледаме този тим. Добър и окомплектован тим. Дано имаме крайния триумф, тъй като въпреки всичко са два мача “.

 

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР