Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров-Херо коментира специално пред БЛИЦ съперниците

...
Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров-Херо коментира специално пред БЛИЦ съперниците
Коментари Харесай

Отслабен ли е Лудогорец, след като ЦСКА и Левски са по-силни? Вижте как Херо отговори специално за БЛИЦ

Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров-Херо разяснява особено пред БЛИЦ противниците за купата в България – Левски и ЦСКА. „ Сини “ и „ червени “ укрепиха съществено редиците си и демонстрират израстване от началото на сезона.

„ Това е сериозен проблем. Виждаме, че през тази година ЦСКА и Левски са по-силни. През последните две години не съм ги гледал доста обширно, само че имам наблюдения върху играта им. Ще продължим и със селекцията, защото от тима бяха продадени няколко футболисти “, по този начин треньорът на Лудогорец Димитър Димитров отговори на въпроса на БЛИЦ по какъв начин Лудогоорец ще се оправи с вътрешната конкуренция при съществуването на по-силни и мобилизирани ЦСКА и Левски.

„ Не желая да позволявам неточности в селекцията и по тази причина няма да подхваща взимане на нови попълнения до зимната пауза. От управлението също работят върху селекцията. Виждате, че в някои случаи се получава по този начин, че тимове като Реал (Мадрид) и Барселона гледат футболисти по няколко години и заплащат за тях милиони, само че в някои случаи позволяват неточности. Аз и сътрудниците ще бъдем доста деликатни, с цел да не позволяваме сходни неточности “ добави Херо пред БЛИЦ.

Наставникът на първенците сподели, че и дума не може да става за подценяване на Судува в идния реванш от плейофите на Лига Европа и дефинира като подъл резултатът от 2:0 от първата среща в Разград. Димитров увери присъстващите на конференцията жуналисти, че тимът ще излезе пределно съсредоточен за реванша с литовците.

БЛИЦ показва всичко за българското присъединяване в Европа
Резултати, стратегия и скица на Лига Европа 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР