Треньорът на Левски Николай Митова остана доволен от победата с

...
Треньорът на Левски Николай Митова остана доволен от победата с
Коментари Харесай

Митов: Ръководството ще прецени дали си върша работата

Треньорът на Левски Николай Митова остана удовлетворен от успеха с 2:0 над Витоша (Бистрица). Според него най-важното е, че “сините” взеха първи три точки в шампионата. Той разяснява и слуховете за идно негово уволняване, като съобщи, че той не знае нищо по въпроса и единствено управлението може да реши дали той си прави добре работата.

“Доволен съм от успеха. Този път отбелазахме голове, само че имаше и моменти, от които не съм удовлетворен и би трябвало да се изчистят. Стана добър мач, против нас имаше тим, който обича да играе футбол. Добре е, че взехме трите точки. Днес отбелязахме голове, можеше до 10-ата минута резултатът да е 3:0”, съобщи Митов.

“От всички съм удовлетворен, в това число и от Обертан. Важното е да покаже какво може по терените в България. Покаже ли си качествата, той ще дърпа Левски напред, само че във футбола всеки мач би трябвало да се доказваш. Горанов ще може да тренира, Яблонски също се надявам да е подготвен. Заместниците им през днешния ден също се оправиха добре”, сподели още наставникът.

Относно информациита зе идна негова промяна, треньорът сподели: “Всеки мач играем за победа, не желая да приказвам за напрежение. Аз каквото мога върша. Ако има потребност нещо да се промени, управлението би трябвало да каже. Отборът не печели нищо от тези трудове по медиите. Всичко е в ръцете на управлението, в случай че считат, че не си правя работата добре и преча на Левски, те знаят какво да създадат. За момента усещам тяхната подкрепа”.

“Не мога да разясня нищо, мога да кажа единствено, че при Грант съм бил на стаж. Тези въпроси не ги задавайте на мен. Отбор се прави последователно. не става за 10-20 дни. Левски би трябвало да построи тим, сега това е най-важното. Когато изградиш тим, тогава може да се бориш за купата. Левски постоянно се е целил в купата, само че когато е имал подготвен тим. Иначе 8-9 години към този момент единствено лъкатушим”, приключи експертът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР