Треньорът на Левски - Николай Костов има сериозни проблеми по

...
Треньорът на Левски - Николай Костов има сериозни проблеми по
Коментари Харесай

Ники Михайлов става трети вратар на Левски?

Треньорът на Левски - Николай Костов има съществени проблеми по окомплектоването на отбраната си за идния мач с Дунав (Русе) за Купата на България. 60-годишният експерт може да прибегне и до рокада на вратарския пост.

Основната причина е, че титулярният пазач Пламен Андреев към момента е зает с младежкия народен тим и през днешния ден му следва дуел с Естония от европейските квалификации. В първата среща против Косово (2:2) той не бе под рамката за селекцията за сметка на Дамян Христов. Андреев ще пропусне и днешната последна подготовка на " сините " преди визитата на Дунав, като съвсем несъмнено няма да пътува за Русе, а треньорът на вратарите на Левски Божидар Митрев ще взема решение на кого да заложи на вратата против втородивизионния отбор - на Николай Михайлов или Иван Андонов.

35-годишният деец за последно пази при загубата от Берое с 1:2 в Стара Загора, само че не е ясно какво е положението му сега и сигурно офанзивите против татко му Борислав Михайлов са му повлияли. От своя страна Иван Андонов пази за втория тим и демонстрира качества, че може да застане под рамката и на мъжкия отбор.
 От Шано до Вини - евентуалните трансферни цели на Левски през зимата
От Шано до Вини - евентуалните трансферни цели на Левски през зимата

И още куп мистериозни бразилци...
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР