Треньорът на Левски Живко Миланов заяви, че ще трябват поне

...
Треньорът на Левски Живко Миланов заяви, че ще трябват поне
Коментари Харесай

Живко Миланов: "Левски" се нуждае от поне трима нови

Треньорът на " Левски " Живко Миланов съобщи, че ще трябват най-малко трима нови в състава на " сините ". Бившият бранител приказва пред медиите преди старта на сезона. В първия кръг в събота " Левски " е хазаин на " Славия ".

" За мен персонално тимът е подготвен. Свършихме много работа. Беше мъчно за нас, само че момчетата са подготвени за началото на шампионата. Все още липсват няколко позиции, само че в идващите седмици ще се опитаме да ги попълним. Нуждаем се от трима футболисти. Имаме интерес към Иван Горанов. Николай Михайлов ще подпише контракт. Той стартира късно подготовка, само че се надявам през идната седмица да подпише контракт ", сподели Миланов.



" Имаме положителни условия на " Герена ". Беше хубаво за момчетата да се отделим от ситуацията тук, само че играчите бяха съществени. Това няма да е от огромно значение. Има оптимизъм. Сигурен съм, че момчетата ще се показват по-добре. Надявам се годината да е по-добра за нас и да сме на по-горно класиране. Между първите шест тима може да се оправи " Левски ". Няма какво да се залъгваме, мъчно можем да мислим за освен това ", добави още младият експерт.

" Христос Сиелис е водил подготовка с АПОЕЛ, само че ще преценяме. Има време до мача на следващия ден. Ако имам точните футболисти, бих желал да ги имам още на следващия ден. Българите, които имаха качества за " Левски ", към този момент имат тимове. Ще би трябвало да гледаме към чужденци. Футболистите не са толкоз елементарни. Имат контакти и схващат, когато има финансови проблеми в даден клуб. Вече двама футболисти се отхвърлиха в последния миг, откакто схванаха. "

" Радващото е, че има възторг при почитателите и в съблекалнята. Мога единствено да благодаря за тази поддръжка на последователите ", разяснява още Миланов.

" Контролите на " Славия " бяха закрити. Не можеше да ги гледаме доста. Аз обаче имам концепция по какъв начин ще наподобява " Славия ". Загорчич е добър експерт, само че за мен е значимо по какъв начин ще наподобява " Левски ". Отборът ни ще излиза единствено и само за победа ", приключи треньорът на " сините ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР