Треньорът на Интер Симоне Индзаги призна, че отдавна мечтае отборът

...
Треньорът на Интер Симоне Индзаги призна, че отдавна мечтае отборът
Коментари Харесай

Симоне Индзаги: Критиците не са проблем, знам откъде идват

Треньорът на Интер Симоне Индзаги призна, че от дълго време мечтае тимът му да стигне до полуфиналите на Шампионската лига.

" Нерадзурите " откриха място измежду най-хубавите четири в шампионата, откакто отстраниха Бенфика на четвъртфиналите след 3:3 на реванша в Милано и общ резултат 5:3, а преди този момент минаха през " групата на гибелта " с Байерн Мюнхен и Барселона.

На полуфиналите Интер ще срещне градския противник Милан за първи път от сезон 2002-02 насам.

" Щастието е огромно. Изиграхме страховит мач против сложен противник. Напълно заслужихме този полуфинал, който преди беше единствено фантазия. Радвам се за момчетата и за напредъка ни. Започнахме с доста сложна група с Барселона и Байерн (Мюнхен). Работим всеки ден, с цел да изживеем тези вечери ", сподели Индзаги след мача.

Интер стига до полуфиналите на Шампионската лига за първи път, откогато завоюваха шампионата през 2009-10 година и това би трябвало да смъкна малко напрежението върху Индзаги, който беше подложен на критика за формата на тима в лигата, откакто не завоюва нито един от последните си пет мача в Серия А, като загуби четири.

" Критиците не са проблем. Знам от кое място идват. Някои приказват добре, други приказват неприятно. Отдавна съм във футбола и съм привикнал ", сподели Индзаги.
 Интер - Бенфика 3:3 в мач реванш от 1/4-финалите на Шампионска лига
Интер се оправи с Бенфика и оформи същинска класика на полуфиналите в Шампионска лига

Вижте подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР