Треньорът на Черно море - Илиан Илиев, говори след равенството

...
Треньорът на Черно море - Илиан Илиев, говори след равенството
Коментари Харесай

Илиан Илиев: До началото на първенството трябва да дойдат двама нови

Треньорът на Черно море - Илиан Илиев, приказва след равенството 1:1 против Етър в контролна среща. Той показа, че до началото на шампионата би трябвало да дойдат двама нови. 

Като за зимата е обикновено да е толкоз студено, дори е добре, защото и в шампионата може да има такова време. Контролата е потребна от тази позиция, че видяхме тези, които знаем, че са годни варианти демонстрираха равнище. Докато останалите, които би трябвало да го покажат и го приказваме два-три, че и повече месеци, и да заявят, че желаят да играят или да са конкуренция на тези, които играят по-често, видяхме, че ще ги чакаме още време, само че сигурно няма да е доста.

Направихме хубави неща, естествено някои неща от завършващата фаза не успяхме да отбележим, само че както сме говорили и различен път – не са толкоз значими резултатите, значимото е, че се сътвориха обстановки, не ги завършихме…, само че от тази позиция знаете, че чакаме двама души в офанзива, поради на това, че се разделихме скоро и със Закариа Беншаа. Там би трябвало малко да се подсилим, с цел да повдигнем класата на тима. Говорим, че търсим двама атакуващи футболисти.

С идването на Александър Василев мисля, че при крайните бранители има сериозна конкуренция и то си проличава по представянето им. В средата на терена с Арлинд Дакай имаме някаква конкуренция, само че тези, които не играха доста време предходната година, не са и посочили, че сме сбъркали в избора си. В офанзива, изключително по фланговете би трябвало да се демонстрира повече. И Велислав Василев, и Ангел Ангелов и Николай Златев са си наши момчета, само че това няма значение, наши или не наши, би трябвало да излязат на терена и да заявят, че желаят да играят.

До началото на шампионата двамата нови би трябвало да дойдат, би трябвало да намерим. Въпросът е да дойдат в точния момент. Не сме се спрели върху точните хора, в случай че сме се спрели на тях и ги знаем кои са щяха да са тук. Продължаваме да търсим ", сподели Илиев. 

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР