Треньорът на Берое - Хосе Луис Ачиари - ще трябва

...
Треньорът на Берое - Хосе Луис Ачиари - ще трябва
Коментари Харесай

Берое посреща Етър с прекроена защита

Треньорът на Берое - Хосе Луис Ачиари - ще би трябвало да прави съществени промени по отбраната си за днешния дуел с Етър. Заралии посрещат болярите от 20:15 часа.

Аржентинският ментор ще би трябвало да реди състава си без трима съществени играчи - бранителите Франко Минго и Лучано Скуадроне, както и халфа Карлос Алгара. Очаква се този път Ачиари да заложи на най-малко един български футболист в стартовия си състав, като Викторио Вълков ще заеме едната позиция в защитата, а по всяка възможност другата ще бъде поверена на Темитопе Акинжогунла.

Добрата вест за треньора е завръщането след глоба на звездата Себастиян Вия. Колумбиецът не игра при загубата от Левски с 0:1 в последния кръг на постоянния сезон и това се отрази в представянето на зелено-белите в офанзива. Той ще заеме мястото на Уерик Каетано в стартовата единайсеторка. Очаква се още веднъж на върха на нападението да бъде Вини Трибуле за сметка на Франсиско Сагардия.

В Берое са мобилизирани да стигнат до триумф на старта на плейофите, който значително да вдъхне още повече успокоение в борбата за оцеляването, написа " Тема Спорт ".
 Защитник на Берое изгоря за 3 мача
Защитник на Берое изгоря за 3 мача

Ето защо
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР