Треньорът на Байерн (Мюнхен) Томас Тухел все пак успя да

...
Треньорът на Байерн (Мюнхен) Томас Тухел все пак успя да
Коментари Харесай

Тухел очаква да остане начело на Байерн

Треньорът на Байерн (Мюнхен) Томас Тухел въпреки всичко съумя да изведе отбора до купата в Бундеслигата. Това се случи по много инфарктен метод с победа в предпоследната минута над Кьолн (2:1) и в това време тъждество на огромния съперник Борусия (Дортмунд) против Майнц 05. Той има вяра, че ще продължи да води тима и през идващия сезон и няма да бъде уволнен както шефовете Оливер Кан и Хасан Салихамиджич, които го доведоха на " Алианц Арена ".

" Още от през вчерашния ден знаех за тяхното идно уволняване. Хасан ми се обади преди осем седмици и дружно с Оли Кан ме убедиха да дойда тук и да работим дружно. Те имат огромна роля за спечелването на тази купа и би трябвало да получат признателност. Затова още ми е мъчно да осмисля какво се случи. Вместо в този момент да честваме, още веднъж ще се занимаваме с политически решения ", съобщи Тухел.

Попитан дали ще остане отпред на тима той отговори: " Така допускам ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР