Треньорът на Арда Александър Тунчев не бе доволен след загубата

...
Треньорът на Арда Александър Тунчев не бе доволен след загубата
Коментари Харесай

Александър Тунчев: Това бе най-слабият ни мач от началото на сезона

Треньорът на Арда Александър Тунчев не бе удовлетворен след загубата на своя тим с 0:1 от Славия в мач от efbet Лига. Специалистът показа, че нищо не се е получавало за отбора от Кърджали, като няма пояснение за държанието на своите играчи.

" Нямаше защо положително да се хванем в този мач. Това бе най-слабият ни дуел от началото на сезона. Абсолютно нищо не се получи. Бяхме вяли и плахи. В атакуващ проект не създадохме нищо. Не мога да си го обясня. След пет следващи победи трябваше да дойдем с повече самочувствие ", стартира той.

" Чакахме тима на Славия да направи нещо. Стояхме надалеч от хората и не бяхме начинания. Едва ли не съперникът искахме да сътвори обстановка. Имахме едно състояние на Боруков и с това се изчерпахме ", показа експертът.

" Трябва да променим метода, по който изглеждахме през днешния ден. Идват и сложни мачове, само че след тази сполучлива серия, която направихме, би трябвало да се забавляваме. Не би трябвало да играем с прибързаност и уплах. Ясно е, че загубим, не сме непобедими. Изобщо не ми хареса по какъв начин изглеждахме през днешния ден ", приключи Александър Тунчев.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР