Транссексуален тийнейджър, роден с мъжки полови органи и отгледан като

...
Транссексуален тийнейджър, роден с мъжки полови органи и отгледан като
Коментари Харесай

Изненада: 18-годишно момче забременя, причината е шокираща СНИМКИ

Транссексуален младеж, роден с мъжки полови органи и отгледан като момче, забременя. Оказало се, че той има женски репродуктивни органи. Майки Шанел е във втория триместър, в четвъртия месец, оповестява The Sun, представен от Е.

Миналата година е диагностициран със синдром на мюлеров канал – рядко заболяване, при което човек има мъжки външни гениталии с вътрешни женски репродуктивни органи.

Майки съобщи, че постоянно се е считала за момиче и желаят да се обръщат към нея в женски жанр.

„ Беше ясно за всички, че съм друга. Никога не съм се чувствала като момче. Бях много женствена и в никакъв случай не съм прекосявала през „ момчешки пубертет “. Имам единствено малко окосмяване по лицето. Винаги съм имала женско тяло “.

Тийнейджърка, която е родена с мъжки гениталии и е отгледана като момче, е забременяла, откакто предходната година схванала, че има и работещи яйчници, матка, шийка и фалопиеви тръби.

Всъщност, още до момента в който била в утробата на майка си, лекарите считали, че Майки ще е момиче. Така че, когато се родило бебе с мъжки гениталии, всички били сюрпризирани.

Че харесва момчета Майки схванала още на 13-годушна възраст и почнала да обмисля по какъв начин да смени пола си. Диагнозата ѝ за рядкото заболяване била сложена едвам предходната година след рутинни прегледи.


„ Имах необичайно чувство след вървене до тоалетна и след секс. Затова ми направиха ултразвук на пикочните пътища. Казаха ми, че имам шийка, яйчници, матка и фалопиеви тръби и че мога да забременея, в случай че желая. “

След като диагнозата била сложена, лекарите посъветвали Майки незабавно да си направи хистеректомия.

„ Хората с това заболяване са податливи на рак и тумори. Рискът понижава, в случай че се направи хистеректомия.

Мъжките ми елементи бяха безполезни, само че ми споделиха, че яйчниците ми действат. Бях в потрес няколко седмици, след което осъзнах, че няма да мога да имам дете, в случай че не го износя сама и то скоро “.

„ Винаги съм знаела, че желая да стана родител, играех си с бебешки кукли. И по тази причина взех решение „ в този момент или в никакъв случай “ би трябвало да забременея “.

След това Майки се подлага на поредност от процедури за плодовитост, в това число и инвитро оплождане.

Тъй като Майки няма вагинален отвор, три оплодени ембриони са вградени в маточната й тръба през коремната празнина.

„ Казаха ми, че има към 20% късмет да сработи. Но се получи и бях толкоз шокирана, и щастлива. Нямам самообладание да се появи. Родителите ми не бяха доста до мен, когато бях дете, по тази причина желая да съм родителят, какъвто не съм имала “.

Майки приказва обществено за болестта си, с цел да помогне на други девойки и момчета в тази обстановка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР