Трансферът на бразилския атакуващ халф Лукас Салинас в Локомотив Пловдив

...
Трансферът на бразилския атакуващ халф Лукас Салинас в Локомотив Пловдив
Коментари Харесай

Новият в Локо Пд: Още една мечта се сбъдна

Трансферът на бразилския атакуващ халф Лукас Салинас в Локомотив Пловдив към този момент може да бъде считан за сигурен, написа "Меридиан Мач ".

Португалският вестник "Рекорд " написа, че футболистът, който има и испански паспорт към този момент е подписал контракт с носителя на Купата на България.

24-годишният футболист пристигна на проби при "черно-белите " малко преди да тръгнат за лагера в Турция и сподели положително равнище. Той вкара и победния гол в първия мач в южната ни съседка против Кайсар на Стойчо Младенов.

Салинас укрепва "смърфовете " със свободен трансфер от португалския третодивизионен Сертанензе. Той ще бъде употребен на позицията, на която през есента игра именитият Георги Илиев.

"Сбъднах още една моя футболна фантазия и ще имам опцията да играя в елита на състезание в Европа ", съобщи Салинас пред "Рекорд ".

Халфът е младеж на бразилския Сао Бенто, само че в последните три години и половина игра в долните португалски дивизии.

"Има забавни камчества и демонстрира предпочитание да работи, с цел да се развива във футбола. Мисля, че ще ни е потребен, само че не го сочете като правоприемник или заместител на Геори Илиев. Жоро мъчно може да бъде сменен, тъй като е необикновен експерт и човек, който ужасно доста ни оказа помощ през есента ", разяснява Бруно Акрапович.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР