Тръмп ще посети жертвите на пожарите в КалифорнияПрезидентът на САЩ

...
Тръмп ще посети жертвите на пожарите в КалифорнияПрезидентът на САЩ
Коментари Харесай

Тръмп ще посети жертвите на пожарите в Калифорния

Тръмп ще посети жертвите на пожарите в Калифорния
Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп ще пътува до Калифорния в събота, с цел да се срещне с жертви на опустошителните пожари, които лишиха живота на 59 души и оставиха без дом хиляди други, оповестиха от Белия дом. Поне 300 души към момента се търсят, като се чака броят на починалите да се усили. Екипи претърсват дом по дом след пожарите в северна и южна Калифорния. 56 от жертвите са от градчето Парадайс в северна Калифорния.

Тръмп в началото не сподели задоволително състрадание към потърпевшия американски щат, като упрекна горския мениджмънт и заплаши да спре федералното финансиране в свое послание в Туитър.,,Милиарди долари се харчат годишно, има толкоз доста жертви и всичко това е поради метода, по който се отнасяме с горите. Възстановяване в този момент или прекъсване на федералното финансиране “, заплаши Тръмп.

Парадайс, чието население е към 26, 000 души и се намира на 130 км северно от столицата на щата Калифорния Сакраменто, беше изпепелено от пожара, който бе разнасян по домовете и от мощните ветрове. Няколко световноизвестни звезди от музикалния и кино шоубизнес изгубиха домовете си в Малибу в резултат на пожарите, като включително попадат Пиърс Броснън, Майли Сайръс, Нийл Йънг, Робин Тик, Шанън Дохърти и Джерард Бътлър. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР