Трагичният инцидент, при който в петък в Боровец загина 4-годишният

...
Трагичният инцидент, при който в петък в Боровец загина 4-годишният
Коментари Харесай

Трагичният инцидент със сина на Московски вероятно е причинен от неравност

Трагичният случай, при който в петък в Боровец почина 4-годишният наследник на транспортния министър Ивайло Московски, евентуално е бил породен от грапавина на трасето, по което са се спускали с татко му с моторна шейна.

Това оповестиха в събота от Министерство на вътрешните работи с уточнението, че огледите на мястото не престават под управлението на Софийската окръжна прокуратура.

Трасетата са комплицирани за огледи и дейностите евентуално ще лишават време. Най-вероятната причина за случая с шейната е грапавина на трасето, което не е скоростно, само че това следва да бъде изяснено при огледа, разяснява зам.-шефът на ОДМВР-София Веселин Георгиев.

Инцидентът е станал сред 14.30 и 15.00 часа на контролирано трасе за моторни шейни в региона на хижа " Чакър челник ". По информация на локалния в. " Вяра " Московски е бил в компанията на няколко другарски фамилии. Шейните не били наети от локалните компании, а са докарани от София. Машините били извънредно мощни. Туристите са се отправили на разходка, без да наемат и лидер от Боровец.

Групата на министъра поела към Шанцата, разходката траяла и по-късно, където трасето съставлява горски път. Участъкът е тежък с доста остри и огромни завои. Предполага се, че шейната се е движила с висока скорост, излязла е от пътя и се удря в дърво.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР