Майкъл Гоув каза, че антисемитизмът е преназначен за ерата на

...
Майкъл Гоув каза, че антисемитизмът е преназначен за ерата на
Коментари Харесай

Майкъл Гоув казва, че антисемитизмът е „преназначен за ерата на Instagram“ в британските университети

Майкъл Гоув сподели, че антисемитизмът е „ преназначен за ерата на Instagram “, защото еврейските студенти са изправени пред неприязън в университетите в Обединеното кралство.

Министърът на общностите разкритикува пропалестинските протестни лагери в кампуси и атакува декларациите за взаимност, които предизвикват протестите против Израел. В тирада във вторник господин Гоув сподели, че антисемитизмът е " общата валута на омразата " и даде обещание да се оправи с него в цялата страна.

Той сподели, че някои групи се пробват да „ въоръжат “ антисемитизма, с цел да провокират ненавист измежду общностите, в това число измежду мюсюлманите, сикхите и индуистите, както и измежду евреите. Той сподели, че известията за евреите, които управляват медиите, са измежду антисемитските тропи, които се увековечават. Г-н Гоув даде това като образец, с цел да изясни по какъв начин антисемитизмът може да навреди повече, като да вземем за пример насърчаването на хората да се извърнат към ненадеждни „ различни говорещи истината “ онлайн, добавяйки: „ По този начи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР