Трагедия в берлинския квартал Трептоу-Кьопеник! Безжизненото тяло на тригодишно момиченце

...
Трагедия в берлинския квартал Трептоу-Кьопеник! Безжизненото тяло на тригодишно момиченце
Коментари Харесай

Баба откри мъртва тригодишната си внучка СНИМКИ

Трагедия в берлинския квартал Трептоу-Кьопеник! Безжизненото тяло на тригодишно момиченце беше открито в апартамент в жилищна постройка, написа bild.de, представен от Glas.bg.

Около 17:00 ч. през вчерашния ден съседи са извикали на мястото кола за спешна помощ и служители на реда, откакто са чули "ужасни писъци " от един от жилищата в къщата. Впоследствие пристигналите незабавни служащи разкрили там натрупа на малко дете с порезни рани по врата. Въпреки всички старания на лекарите, те не съумяха да спасят момичето. Лекарите единствено установили гибелта на детето.



Освен момичето, в жилището е била и баба й, която първа открива внучката си мъртва и стартира да крещи. Възрастната жена била в шоково положение и се нуждаела от психическа помощ.

Според изданието, малко преди закононарушението, в къщата е имало различен човек, който е избягал от местопроизшествието, само че скоро по-късно той се е появил в полицейското ръководство. Беглецът се оказа татко на умрялото момиче. Полицията удостовери, че мъжът към този момент е разпитан от чиновници от отдела за следствие на убийства.



Причините и точните условия на случая към момента се откриват. Според очевидци след сериозна свада с майката на момичето мъжът доста се ядосал и "изпуснал нервите си ". Все още не е ясно дали той е взел участие директно в убийството на детето. Следствените дейности не престават.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР