Трагедия беляза националния празник във Франция. Седемгодишно момче и по-голямата

...
Трагедия беляза националния празник във Франция. Седемгодишно момче и по-голямата
Коментари Харесай

Трагедия на националния празник на Франция: Фойерверки убиха брат и сестра

Трагедия беляза националния празник във Франция. Седемгодишно момче и по-голямата му сестра бяха убити от фойерверки по време на отбелязването на националния празник на Франция в западния град Шоле. 

Детето е убито незабавно, а 24-годишната жена е умряла по-късно от инфаркт, съгласно френски отчети. Други седем души са ранени. Родителите им са в потрес, а мъж, разказан като непосредствен на сестрата, е със съществени изгаряния, написа.

Кметът на градчето Жил Бурдуле изясни, че ракета е експлодирала посред тълпата, наблюдаваща тържествената заря по случай Деня на Бастилията.

Това е първата заря за Деня на Бастилията в гр. Шоле от три години насам. Експлозията е станала малко след 23:00 ч. в четвъртък вечерта на футболно игрище на малко разстояние от стартовата площадка за фойерверки.

Свидетел на случая твърди, че в началото зарята била доста красива, само че ненадейно ракета се отправила към публиката и се взривила в тълпата. Всички се развикали и в суматохата се опитвали да изгасят пламъците.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР