Традиционно в сряда вечер стотици протестиращи се събраха пред сградата

...
Традиционно в сряда вечер стотици протестиращи се събраха пред сградата
Коментари Харесай

Адвокат от Правосъдие за всеки: Защо МВР ограничи правото ни на свободно придвижване?

Традиционно в сряда вечер стотици протестиращи се събраха пред постройката на Съдебната палата с искане за оставка на държавното управление и на основния прокурор Иван Гешев.
Събитието беше проведено от самодейност " Правосъдие за всеки " и мина под надпис " Повече по този начин не може ". Недоволните приключиха митинга си с шествие по централните столични улици.
Имаше обаче полицейски заграждения, даже тук-там без държавни институции. Адвокат Велислав Величков от " Правосъдие за всеки " попита чиновници на реда кой е издал заповедта за ограничение на напредването, само че по този начин и не получи отговор.
 Протестът: Светлини против мрака в правосъдната власт Протестът: Светлини против мрака в правосъдната власт
И довечера протестиращи осветиха с лампиони пространството пред Съдебната палата в София в символ на митинг и се оповестиха за " правосъди...

Основна тематика по време на изявленията на протестиращите беше планът за нова конституция на ГЕРБ, който беше отритнат от депутатите през днешния ден.
В същото време ръководещите оповестиха и новите ограничаващи ограничения в битката с ковид, които влизат в действие от 23:30 ч. на 27 ноември и ще важат до 21 декември.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР