Кели Озбърн публично се нахвърли върху изпълнителен директор, който веднъж

...
Кели Озбърн публично се нахвърли върху изпълнителен директор, който веднъж
Коментари Харесай

Кели Озбърн критикува изпълнителен директор, който я нарече „твърде дебела за телевизия“ и й нареди да „отслабне“

Кели Озбърн обществено се нахвърли върху изпълнителен шеф, който един път я назова „ прекомерно дебела за телевизия “, защото тя си напомни, че брутално отношение, което е претърпяла, до момента в който е израснала като млада звезда. 39-годишната щерка на Шарън и Ози Озбърн описа за „ обидния “ случай в последния епизод на The Osbourne's Podcast, където тя изясни по какъв начин началник на организация се е присмивал на фигурата й и я е призовал да отслабне, в случай че желае да продължи кариера на екрана.

„ Това беше най-обидното шибано нещо “, сподели тя на своите слушатели. „ Когато бях дете, бях притеглен към шефа на офиса на организацията и той слагаше топки за голф в чаша и ми изнесе цяла тирада за това по какъв начин съм прекомерно дебела за телевизия и би трябвало да отслабна и че в случай че Отслабнах, щях да наподобявам по-добре. "

След това певицата добави, че й е била дадена лекция за това по какъв начин би трябвало да отслабне, в случай че желае да бъде сполучлива. Въпреки че Кели отхвърли да назове името на забъркания изпълнителен шеф, тя уточни интервала...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР