Този срамен пазарлък продължава прекалено дълго. Това заяви атакистът Павел

...
Този срамен пазарлък продължава прекалено дълго. Това заяви атакистът Павел
Коментари Харесай

В парламента се изпокараха за плащанията кеш

Този неприличен пазарлък продължава прекомерно дълго. Това съобщи атакистът Павел Шопов по време на дебатите по ограничение на заплащанията в брой, написа news.bg. В основите са банките, които са " свещените крави ", ядоса се той. Депутатите от ГЕРБ желаят ограничение на кешовите заплащания, за което обаче не получават поддръжка. Първоначалното предложение бе за таван от 1000 лв.. След това ГЕРБ склониха да е 5 000 лв.. Аргументът им е битка със сивата стопанска система.

В момента таванът за заплащания в кеш е 10 000 лв.. Вижте по какъв начин стартира пазарлъка, прикани Павел Шопов. В 15 страни членки има ограничаване на заплащанията в кеш, изясни ръководителят на бюджетната комисия Менда Стоянова.

В 13 страни таванът за разплащане в брой е до 3000 евро, в другите две - до 2500 евро. Тя бе безапелационна, че претекстът е напълно битка със сивата стопанска система и повече доходи.

Разходи, разноски, разноски това е толкоз хубаво за ушите на гласоподавателите, ядоса се тя. Днес е Видовден, разяснява Менда Стоянова.

Днес ще се види кой е за сивата стопанска система и за парите в джобовете на предприемачите,убедена е депутатката. Борбата със сивата стопанска система не е битка с кеш, отговори й социалистът Таско Ерменков.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР