Този сезон ви каним да откриете иновативен и адаптивен гардероб,

...
Този сезон ви каним да откриете иновативен и адаптивен гардероб,
Коментари Харесай

Адаптивен гардероб, изграден около вас

Този сезон ви каним да откриете новаторски и адаптивен дрешник, построен към вас и вашия метод на живот.Въплъщавайки върховете на шивашкото майсторство и креативното изложение, несравнимото преживяване на - обгръща широтата и свободата на актуалния жанр, от първокласно облекло за свободното време до костюми и спортно облекло.

Налична в бутик ZEGNA на ул. Съборна 2, тази несравнима услуга ви разрешава да персонализирате кройката, материите и довършителните детайли, с цел да изградите адаптивен външен тип, който в действителност ви показва.  Всички тези неповторими решения се вземат решение по време на персонална среща със стилов консултант, който ще ви преведе през преживяването. Оттук нататък вашето неповторимо създание ще бъде направено единствено за няколко седмици, от момента, в който извършите персонализираната си поръчка до крайната доставка.

На 14 и 15 март ценителите на изтънченото облекло, обувки и аксесоари ще имат опция да се допрян до “безупречния свят ” на марката, като запазят час за самостоятелна среща с експерт-шивача и дипломат на съвършения жанр Винченцо Шиволето в бутик Zegna, ул. Съборна 2 или на тел. 0888 380 233.
Източник: eva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР