Този понеделник гост на предаването Животът на фокус по радио

...
Този понеделник гост на предаването Животът на фокус по радио
Коментари Харесай

Шеф Тодор Танчев за науката и изкуството в кулинарията и за концептуалната фюжън кухня на българска почва 

Този понеделник посетител на предаването " Животът на фокус " по радио " Фокус " с водещ Надя Брайт беше началник Тодор Танчев - извънреден готвач и бизнесмен с богат професионален път. Заедно със брачната половинка си Мелиса към този момент шеста година ръководят ресторант Valere в Пловдив.

Шеф Танчев показа, че когато със брачната половинка му са решили да се открият в България, след продължителна работа в най-различни точки на света, е било предизвикателно за тях да утвърдят модерната и по-скоро непозната кухня на българска почва. Сега, шест години по-късно той отбелязва, че гостите на заведения за хранене в България са доста по-отворени към новото и особеното, даже го търсят и имат по-развити критерии за качество на предлаганите ястия.

Менюто, което началник Танчев и брачната половинка му са изготвили, е комбиниране от няколко разнообразни кухни, като може би най-впечатляващите са перуанската и фюжън комбинацията от " азиатска кухня с френски привкус ".

За да бъде на висота ресторантьорската услуга, началник Танчев дефинира като предпочитано значими качеството на продуктите и по-специално - да се употребяват локални артикули с непроменливо високо качество, основаването на предписания с съвършени пропорции и прецизното им следване и умеенето да общуваш с екипа си.

Повече за забавния професионален път на началник Танчев и брачната половинка му Мелиса, образци за обичани предписания, какво е научил в Катар и по какъв начин фамилията е взело решение да се откри в България, може да чуете в аудиофайла към публикацията.

Както слушателите на " Животът на Фокус "  знаят, всеки понеделник, след 19:00, Надя Брайт ги среща с бележит началник готвач, който ни споделя любопитни детайлности безусловно " от кухнята " и чиито предписания по-късно може да слушаме цяла седмица в рубриката на предаването " Денят като манджа ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР