Този петък, 8 декември, ще се състои станалият вече традиционен

...
Този петък, 8 декември, ще се състои станалият вече традиционен
Коментари Харесай

Принц Луис под въпрос за коледния концерт на Кейт Мидълтън

Този петък, 8 декември, ще се състои станалият към този момент обичаен коледен концерт, проведен от принцесата на Уелс. За трета поредна година тя събира публично потребни лица в Уестминстърското абатство, където дружно с кралското семейство всички означават идните празници.
 Кейт Мидълтън, която за трети път провежда концерт за Коледа в Уестминстърското абатство
Кейт Мидълтън още веднъж ще радва всички за Коледа

Ето какви са проектите й

На коледния концерт на Кейт Мидълтън предходната година участваха двете й по-големи деца принц Джордж и принцеса Шарлот. Те са на 10 и осем години, което ги правеше подобаваща да участват на сходно събитие.

За тази година обаче доста от поданиците на Уилям и Кейт се надяват да видят и четиригодишния принц Луис на събитието. За момента двореца Кенсигтън не удостоверява дали той ще участва.
 Снимка 599948

Според кралския анализатор Емили Наш от Hello e прекомерно евентуално Луис в действителност да бъде на концерта с коледни песни. Причината е, че той към този момент е малко по-голям и е натрупал прочут опит с обществени събития.
 Снимка 599952

" Той съумя да стои спокойно съвсем през цялата коронация на дядо си крал Чарлз, тъй че може и да се появи в Уестминстърското абатство ", разяснява още Наш. И добавя, че тази година концертът на Кейт Мидълтън е отдаден на акцията й за детско развиване и принц Луис ще стои доста на място там.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР