Този петък (29 март) от 22:00 ч. вечерното токшоу на

...
Този петък (29 март) от 22:00 ч. вечерното токшоу на
Коментари Харесай

Лошо момиче в студиото на Нощни птици

Този петък (29 март) от 22:00 ч. вечерното токшоу на БНТ1 „ Нощни птици “ ще ни придвижи в света на Седмото изкуство, като ни срещне с новия български игрален филм, продуциран от Българска национална телевизия - „ Лошо момиче “ на Мариян Вълев.


Популярният артист този път влиза в ролята на режисьор и сценарист, с цел да опише вълнуващата и надълбоко смущаваща история на едно момиче, попаднало в клопката на безмилостната реалност, пред която постоянно е най-лесно да затворим очи.



В прям диалог с водещата Искра Ангелова Мариан ще опише за дългия персонален и професионален път, който създателят би трябвало да изстрада, с цел да пресъздаде света на ъндърграунда, обитаем с дилъри, неприятни момчета и изгубени девойки, по един почтен и праволинеен метод. Да предизвести за тоталния честен разпад не просто посредством наставление, плод на безкрайни разговори, а посредством образните похвати на огромното киноизкуство. Ще ни опише и по какъв начин кино екип е позволен за фотоси в Националната следствена работа и в залите на Федерацията по художествена гимнастика, където упражняват „ златните девойки “ на България.

За това какъв брой значимо е да гласуваш доверие на дебютантите, с цел да ги превърнеш в звездите на утрешния ден и по какъв начин се работи с към този момент огромните имена в киното, ще ни опишат младите актриси Любомира Башева, Елена Телбис и Дария Симеонова.

Заедно с основния продуцент на „ Студия Екран “ на Българска национална телевизия Боряна Пунчева ще разкрием рецептата за това по какъв начин може да се направи филм, който да наподобява по-скъпот колкото е в реалност. В студиото ще гостуват и един от най-добритемонтажисти у нас и изпълнителен продуцент на „ Лошо момиче “ - Нина Алтъпармакова и звукорежисьорът Михаил Дичев, също част от амбициозния екип на продукцията.



Не пропускайте „ Нощни птици “ в петък, 29 март, от 22:00 ч. по БНТ1!
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР