Този лек за здраво сърце на световно известния кардиолог Предиман

...
Този лек за здраво сърце на световно известния кардиолог Предиман
Коментари Харесай

Гуру в кардиологията даде експресен лек за здраво сърце! (премахва аритмия, бодежи и слабост)

Този лек за крепко сърце на международно известния кардиолог Предиман Кришан Шах е същински балсам за сърцето!

Науката и медицината в наше време се развиват с гневна скорост, само че даже най-хубавите експерти не не помнят най-великата мощ, доста по-велика от човешкия разум и това е природата.

Кардиологът Предиман Кришан Шах е приет за същински гуру в региона си, само че с изключение на с научните си знания, той е прочут и с насочеността си към естествената медицина в помощ на сърцето и сърдечните болести.

Лек за крепко сърце

Големият кардиолог Предиман Кришан Шах даде тази неповторима по действието си рецепта, чудноват лек за крепко сърце

Неговият лек за крепко сърце е препоръчван от хиляди хора, тъй като се базира единствено и само на мощните лечебни сили на естествените съставки. Той работи експресно като бързо отстранява аритмия, стенокардия, бодежи и уязвимост в региона на сърцето.

Условието е да се употребява всеки ден в течение най-малко на един месец като не би трябвало да се приключва приема даже и откакто проблемите изчезнат. За тези, които се радват на крепко сърце, този лек е отличен бранител и най-хубавата профилактика за здраве и за в бъдеще.

Рецептата на Предиман Кришан Шах е простичка, даже изцяло национална, както бихме споделили у нас. Това, което ни би трябвало, е да се снабдим с един литър вино – за предпочитане алено и наложително домашно, 10 стебла от магданоз – пресни и без корена, две лъжици естествен ябълков оцет и към 300 грама прекрасен пчелен мед.

Трябва да сложим във виното първо магданоза, дружно с листата му, а след това към тях да сложим и ябълковия оцет. Тази примес я варим на котлона за десетина минути, а когато я свалим от него и поизстине, прибавяме меда.

После съхраняваме в стъклен съд, който да се затваря компактно и одобряваме от този лек за крепко сърце по лъжичка заран, към обед и преди лягане, само че на гладен корем написа doctorbg.net.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР