Този декември е особено специален за Маколи Кълкин, но това

...
Този декември е особено специален за Маколи Кълкин, но това
Коментари Харесай

Как изглеждат децата на Маколи Кълкин

Този декември е изключително специфичен за Маколи Кълкин, само че това няма общо нито с Коледа, нито със " Сам у дома ". Е, или най-малко частично има. Защото в случай че не беше присъединяване му във кино лентата, който обичайно се гледа от толкоз доста хора всяка година по това време, артистът надали щеше да получи евентуално най-голямото самопризнание в кариерата си.

33 години след излизането на " Сам у дома " - по какъв начин наподобяват актьорите през днешния ден

Понеже Коледа наближава

Маколи Кълкин към този момент може да се похвали със лична звезда на Холивудската алея на славата. И с цел да бъде маркирано събитието уместно, се събраха най-близките хора на артиста, измежду които бяха и фамилията му, и негови сътрудници.

Няма по какъв начин да пропуснем да споменем, че  - актрисата, изиграла майката на Кевин (Маколи Кълкин) в " Сам у дома ", участва на церемонията и по всичко проличава, че е била горда и щастлива за огромното отличие. Другата актриса, която бе специфичен посетител на събитието, Наташа Лион, изнесе и къса тирада с благодарност към достиженията на сътрудника си.
 Катрин О'Хара и Маколи Кълкин

Катрин О'Хара и Маколи Кълкин

След това на подиума пристигна ред да излезе и самият Маколи Кълкин, който също бе подготвил прочувствена тирада. Към края ѝ той изрази благодарността си към своята дългогодишна половинка Бренда Сонг, с която другояче рядко посещават обществени събития.

" Накрая, само че не на последно място, бих желал да благодаря на Бренда. Ти си безусловно всичко за мен. Ти си моят първенец. Ти си единственият човек, който през днешния ден е по-щастлив от мен. Ти си освен най-хубавата жена, която в миналото съм срещал, ти си най-хубавият човек, който познавам. Ти ми даде безспорната цел, ти ми даде семейство. След раждането на двете ни момчета, вие станахте моите трима обичани хора. Обичам ви толкоз доста ", показа 43-годишният.
 Снимка 644585

Въпреки че той и  са дружно от 2018 година, рядко са засичани по събития, защото избират да пазят персоналния си живот надалеч от светлината на прожекторите. И въпреки всичко, приемането на звезда на Алеята на славата в Холивуд е огромна чест и е предстоящо фамилията на артиста да бъде до него.
 Снимка 644584

Освен половинката на, участваха и синовете му, за които това беше първа обществена поява. Първото момче на двойката се роди през април 2021 година, а второто - през декември 2022 година
 Снимка 644583

След церемонията артистът показа пред Entertainment Tonight, че точно децата му осмислят всичко. " Винаги споделяме, че не си спомняме живота преди нашите деца, че това е фантазия или далечна идея, а не действителност. Но ми харесва, че моите момчета могат да дойдат тук и да видят, че куче препикава името ми ", споделя още типично в шеговития си жанр.
 Маколи Кълкин отбелязва 40-годишната си кариера със звезда на Алеята на славата в Холивуд
Вълнуващи вести за Маколи Кълкин

Актьорът ще получи огромно самопризнание

А от подиума той не пропусна да насочи празнично благопожелание със запаметяващата се имитация на своя воин Кевин от: " За да приключа в духа на празничния сезон, желая просто да кажа: " Весела Коледа, мръсни животни! "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР