Този чай е чудесен за премахване на гъбични и вирусни

...
Този чай е чудесен за премахване на гъбични и вирусни
Коментари Харесай

С този мощен чай ще отслабнеш, ще намалиш холестерола и ще се чувстваш като нов!

Този чай е превъзходен за унищожаване на гъбични и вирусни болести, както и за лекуване на акне! И всичко това, тъй като карамфилът има аналгетични и антисептични свойства.

Той е чудесно средство за лекуване на главоболие, менструални конвулсии, кандида, настинки, зъбобол и възпалено гърло. Освен това е необятно използван в кулинарията за подготвяне на ястия и питиета.

Карамфилът работи и като антиоксидант, унищожава полиненаситените мазнини, предотвратявайки преждевременното стареене на кожата.

Карнатационната инфузия се употребява като вода за уста за унищожаване на неприятния мирис и за нормализиране функционалностите на щитовидната жлеза, като се бори с хипотиреоидизма.

Зрънцата карамфил може да се използват и за надзор на холестерола, за лекуване на гъбични и кожни инфекции. Чаят от карамфил, форсира метаболизма, усилва производството на слюнка и стомашен сок, които са виновни за храносмилането. Това форсира изгарянето на мазнините и прави процеса на намаляване по-бърз.

Ето по какъв начин да си извършите лечебния чай от карамфил. Приготвянето му е доста просто.

 Карамфил

В 1 литър пречистена вода прибавете 1 ч.л. карамфил. Загрейте на слаб огън до завиране и оставете да поври още 10 минути на слаб огън. Покрийте чая с похлупак и оставете да престои, до момента в който течността се охлади. След което просто се напрегнете да пиете по 3 чаши (от 200 мл) дневно.

В този чай можете да добавите и други съставки. В композиция с тях чаят ще има по-силни свойства за намаляване, действайки като термогенно средство, повишавайки по-активното изгаряне на калориите, намалявайки подуването.

Този лековит чай е с доста елементарни съставки и включва 3 ч.л. карамфил, 3 пръчки канела, 3 ч.л. настърган корен джинджифил и 1 литър вода.

 Чай от джинджифил, канела и карамфил

Поставете водата да заври и прибавете карамфила и канелата. Премахнете от огъня и прибавете джинджифила. Оставете да престои в продължение на 15 минути, прецедете и се напрегнете да пиете парещ или леден.

Противопоказания: чаят от карамфил не се предлага на бременни дами, защото провокира контракции на матката и маже да аргументи аборт.

Винаги помнете, че физическите извършения и здравословното хранене са ключът към здрав организъм и стройно тяло!

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР