Той заяви, че ще търси извинение Това, което се случи

...
Той заяви, че ще търси извинение Това, което се случи
Коментари Харесай

Джамбазки за твърденията с нацисткия поздрав: Пълна глупост, вдигнах ръка към председателката

Той съобщи, че ще търси опрощение
„ Това, което се случи в Европейския парламент, се случи единствено в тревожните мозъци на част от сътрудниците. Това е цялостна нелепост, за което ще ми дължат опрощение и аз ще упорствам за него “.  Това сподели пред bTV евродепутатът Ангел Джамбазки по отношение на изказванието, че е посочил нацистки привет в Екологичен потенциал.

Той назова историята „ нелепа “ и съгласно него е обвързвана с това, че спорейки с евродепутатите по тематика, обвързвана с Унгария, Полша и други, излизайки от залата и вървешком по стълбите е чул по какъв начин ръководителят на Екологичен потенциал Роберта Мецола е помолила него и останалите да не спорят, тъй като ѝ пречат да си води съвещанието.

„ Чувайки аз се обърнах и подвигнах ръка в жест на единодушие с нея и на опрощение, че ѝ преча да и води съвещанието “, изясни Ангел Джамбазки. „ Тази прелестна колежка извъртя нещата по подобен метод – тя го е правила и различен път, освен във връзка с мен – че възпламени всички останали. И тъй като всички са тежко фрустрирани и комплексирани по тази тематиката фашизъм и нацизъм, се възбудиха и започнаха да пишат по нощите в „ Туитър “, сподели още той.

Джамбазки бе безапелационен, че ще желае от всички тях опрощение.

„ Мога да ви покажа десетки фотоси на тези хора, които на някакво заседание или протест, поздравявайки хора, са вдигнали дясната си ръка по сходен метод. Това е търсене на теле под вола. Ако аз желая да поздравя по този метод, ще го направя от трибуната. Това е цялостна нелепост “, още веднъж повтори евродепутатът.

На въпрос дали може да се стигне до наказване той съобщи, че могат да пробват, само че той ще ги осъди сигурно.

Джамбазки е уверен, че отговорна е Роберта Мецола, която му се е ядосала за думите: „ Никога няма да ви позволим да ни казвате какво би трябвало да приказваме и какво би трябвало да вършим. Да живеят България, Унгария, Орбан, ФИДЕС и Европа на националните страни “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР