Той поема поста, след пенсионирането на досегашния началник на отдела

...
Той поема поста, след пенсионирането на досегашния началник на отдела
Коментари Харесай

Kомисар Димитър Вачков е новият шеф на „Охранителна полиция“ - Русе

Той поема поста, след пенсионирането на досегашния шеф на отдела Божидар Петков

Със заповед на министъра на вътрешните работи, комисар Димитър Тодоров Вачков е назначен за шеф на отдел „ Охранителна полиция “, той е и шеф на бранш „ Охрана на публичния ред и териториална полиция “ при Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи – Русе.

Комисар Вачков поема поста, след пенсионирането на досегашния шеф на отдела Божидар Петков.

Днес комисар Вачков бе показан публично пред управлението и състава на ОДМВР – Русе от шефа на русенската регионална дирекция старши комисар Мирослав Дамянов.

Димитър Вачков е роден през 1973 година в гр. Русе. Завършил е висше обучение в Русенски университет “Ангел Кънчев “ с образователно-квалификационна степен „ Магистър” в компетентност “Комуникационна техника “. Работи в системата на Министерството на вътрешните работи от 1999 година, когато е назначен на служба областен контрольор в група “Териториална полиция “ на бранш “Охранителна полиция “ към Второ районно ръководство - Русе. Последователно се изкачва по йерархичната стълбица в направлението на активност и през 2014 година оглавява група “Териториална полиция “ във Второ районно управление (на МВР), която управлява до назначението си на актуалната служба.

По време на службата си Вачков е повишаван и награждаван неведнъж за реализирани извънредно високи резултати в служебната си активност.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР