Той обяви, че от ВМРО внасят в Народното събрание проект

...
Той обяви, че от ВМРО внасят в Народното събрание проект
Коментари Харесай

Много Важна Информация За Употребата На Лично Оръжие В България! Задават Се Промени, При Неизбежна Самоотбрана

Той разгласи, че от Вътрешна македонска революционна организация внасят в Народното събрание план за промени в Наказателния кодекс " за разширение на рамките на неизбежната защита ".

Александър Сиди счита, че предложенията ще получат поддръжка в Парламента.

" Предлагали сме тези промени и преди, виждаме, че нашите сътрудници от ГЕРБ са склонни да ни поддържат ", сподели депутатът от Обединени патриоти.

" С тези промени в Наказателен кодекс не мисля, че ще решим нещата с магическа пръчица. След това би трябвало да продължим с дебата за притежаването на оръжие ", посочи той.

Държавата е абдикирала от отговорностите си тотално. Хората в дребните селища са смачкани, заврени в дупка, тези хора нямат никакви благоприятни условия за отбрана. Защото хората са сложени в безусловно неравностойно състояние - на тези, които, се усещат застрашени, това право им е отказано, сподели предприемачът Боян Атанасов във връзка вълненията към убийството на Жоро Джевизов-Плъха в Пловдив.

" Това е следващата капка, която прелива, тази неправда, и доста се веселя, че първата стъпка към този момент е направена в тази посока. Слушах през днешния ден всевъзможни тези и проблеми, по какъв начин българинът не бил дорасъл за сходни промени в законодателството (за притежаването на огнестрелно оръжие). В България има над 350 000 легално притежавани оръжия, за незаконното не се споделя. Хората, които се усещат застрашени, това право им е отказано. Хората, когато няма сигурност, ще си заминат от страната ", продължи Боян Атанасов.

Той даде образец с негов другар, чиито проекти да развие винарство в България през 90-те години били зачеркнати от безнаказаните обири на имущество от ромски банди. " Сега този човек е в Канада, има 4 деца и дава работа на 200 души. Той искаше това да стане тук ", описа Боян Иванов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР