Той коментира казаното от съпредседателя на Продължаваме промяната (ПП) Кирил

...
Той коментира казаното от съпредседателя на Продължаваме промяната (ПП) Кирил
Коментари Харесай

Костадинов отговори на Петков: Регулаторите винаги са били регулирани от управляващите

Той разяснява казаното от съпредседателя на " Продължаваме промяната " (ПП) Кирил Петков по отношение на договорка сред " Юнайтед груп " и " Булсатком ". Ако е правилно, че на следващия ден Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) ще утвърди договорката сред " Юнайтед груп " и " Булсатком ", това доста ни тормози, уточни Кирил Петков и добави, че е притеснително, в случай че комисията просто утвърди това решение, което ще се отрази на хиляди българи, без никакъв коментар.

Т.нар. самостоятелни регулатори се контролират от ръководещите. Същото нещо се случи и с Конституционния съд. В България няма самостоятелни институции, няма и народна власт към този момент, има просто един олигархичен режим, който парчетосва страната, сподели Костадинов.

Тази тройна коалиция от ден на ден наподобява на онази тройна коалиция, която преди време Бойко Борисов влезе в политиката да смъкна. Когато прохождаше в политиката, обещаваше, че ще вкара нейните водачи в пандиза, след което направи коалиция с тези, които в действителност щеше да вкарва в пандиза 14 години по-късно - с Движение за права и свободи, разяснява ръководителят на " Възраждане ".

" Възраждане " не се тормози от нова партия, съобщи Костадинов. Според него слуховете към възможна партия на президента Румен Радев няма да се случат. " Няма гласоподавател на " Възраждане ", който би могъл да тръгне да се изкуши от представител на партия, обвързвана с президента, който поруга, дружно с ръководещото болшинство, конституционния референдум за опазване на българския лев ", сподели той. По думите му в доста други неща президентът не е реагирал по този начин, както чакат хората. Анализатори се пробват да внушат, че няма опция - единствената опция е гледайте президента, счита Костадин Костадинов.

Прекалено доста станаха убийствата, откогато ръководи " тройната коалиция ", разяснява по-рано той пред публицисти в Народното събрание разстрела нощес на Мартин Божанов. Не бих се учудил в полза на истината, добави Костадинов, в случай че " и това е обвързвано с ПП-ДБ, тъй като тези убийства при тях са много съвпадащи ". " Нека не забравяме, че по този начин си отиде и Джънгов, работодателят на Лена Бориславова, за който по същия метод се направиха на прелестно разсеяни ", сподели още водачът на " Възраждане ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР