Той е принц. Внук на кралицата. Има красива съпруга и

...
Той е принц. Внук на кралицата. Има красива съпруга и
Коментари Харесай

Принц Уилям, една мечта и защо иска да стане полицай

Той е принц. Внук на кралицата. Има красива брачна половинка и три деца. Със сигурност има защо да завиждаме на принц Уилям и като че ли няма защо да го съжаляваме. Но не е тъкмо по този начин.

В детските си години всеки мечтае за бъдещето, има си и мечтана специалност. Разбира се, в много случаи тези фантазии и визии се трансформират напълно. Но момчета като Уилям нямат опция да осъществен фантазията си, просто тъй като са родени в едно несъмнено семейство.

Документалният филм " Prince William: Royalty In My Family " разкрива каква е била детската фантазия на по-големия наследник на принцеса Даяна. Той е желал да стане служител на реда, с цел да може да пази майка си от всички, които желаят да й навредят.
Уилям споделя това свое предпочитание с по-малкия си брат Хари, който бързо го е приземил назад в действителността. Той непосредствено му е декларирал, че няма по какъв начин да стане служител на реда, тъй като един ден ще бъде крал на Англия, написа Express.

Мечтата на Уилям сигурно е обвързвана с желанието на майка му Даяна да отгледа синовете си по допустимо най-нормален метод, макар кралското им родословие. А огромното й момче постоянно е било нейната най-голяма опора в сложните моменти.

Днес, когато не е нито крал, нито служител на реда, принц Уилям постоянно намира опция да оказва помощ на хората, които имат потребност. Двамата със брачната половинка му Кейт Мидълтън и поддържат разнообразни благотворителни акции, и точно това е главната им активност. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР