Той е един от най-добрите познавачи на Русия в Европейския

...
Той е един от най-добрите познавачи на Русия в Европейския
Коментари Харесай

Френски евродепутат: Путин ще се стреми към по-голяма провокация - ядрено оръжие или бомбардиране на страна от НАТО


Той е един от най-хубавите познавачи на Русия в Европейския парламент. Евродепутатът Бернар Гета е бил дълготраен сътрудник на френски медии в Москва.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 3998
Друг любопитен факт за него е, че е брат на обичания на хората по целия свят DJ - Давид Гета, прочут и със своите обществени начинания. " Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През към този момент е изгубил войната, сложил си е прекомерно високи цели. Когато един деспот губи войната, той губи и властта. Не чаках, че Путин ще стартира атака над цяла Украйна, по-скоро в Донбас, с цел да наложи надзор ", разяснява в предаването " Говори в този момент " по Българска национална телевизия Бернар Гета.

По думите му съветският президент ще се стреми към по-голяма провокация - Бернар Гета не изключи като вид нуклеарните оръжия и бомбардирането на страна, член на Алианса. " Налагането на ембарго върху закупуването на нефт и газ е прекомерно близо. Влошават се връзките сред Европа и Русия ", добави Бернар Гета.

Той разясни, че би трябвало да се отворят вратите на Европейския съюз на Украйна. " Трябва да ускорим процеса по присъединението на Балканите - Сърбия, може би на Турция, когато стане по-демократична, би трябвало Грузия и Молдова да станат претенденти за участие и европейските институции да работят по процеса на разширение ", сподели още Бернар Гета.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР