Това заяви в предаването Лице в лице по БТВ депутатът

...
Това заяви в предаването Лице в лице по БТВ депутатът
Коментари Харесай

Радостин Василев: Прокуратурата спретна фарс, защото винаги съм бил противник на Иван Гешев

Това съобщи в предаването " Лице в лице " по БТВ депутатът от Политическа партия - Демократична България и някогашен състезателен министър Радостин Василев, който през днешния ден самичък се отхвърли от депутатския си имунитет. 

 

" Аз нямам обвиняване от прокуратурата или най-малко не знам да имам такова. Разговорът ми с колежката Христинка Иванова нито е недодялан, нито съм я заплашвал с нещо, нито съм я принуждавал да направи нещо срещу волята си. Тя беше заплашвана от Има Такъв Народ.

 

Прокуратурата спретна един фарс, тъй като аз постоянно съм бил съперник на Иван Гешев и неговите способи на работа. Готов съм да стана жертва на прокуратурата, с цел да покажа на българския народ, че не би трябвало да се опасяваме ", добави той.  

 

" Няма подкрепим държавно управление на ГЕРБ. Това сме го споделили ясно и изрично. Няма по какъв начин да ни матират. Единственият метод да се матираме сами, като създадем нещо, което сме споделили, че няма да създадем

 

Няма да подкрепим Мария Габриел и първия мандат на ГЕРБ. Не мога да предвиждам дали ще успее първия мандат, само че познавайки политическите нрави у нас е твърдо евентуално да има държавно управление на ГЕРБ ", коментира Василев. 

 

По думите му, би трябвало да се споделя истината. " Престъпниците на България седят на някои от първите банки в Народното събрание ", сподели той.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР