Това заяви пред БНР международният анализатор Димитър Гърдев във връзка

...
Това заяви пред БНР международният анализатор Димитър Гърдев във връзка
Коментари Харесай

Димитър Гърдев: Всяко поражение на руската армия ще бъде бензин в пропагандата на Пригожин

Това съобщи пред БНР интернационалният анализатор Димитър Гърдев по отношение на опита за протест в Русия, проведен от Евгений Пригожин.

 

" Властта в Кремъл е в извънредно тежко състояние и се видя, че има изключителни проблеми. Евгений Пригожин беше много непосредствен до Владимир Путин и няма по какъв начин да нямат линия за връзка. Затова, да изпусне неговото творение да тръгне на взлом към Москва, е знак за избрани проблеми във висшето държавно управление ", безапелационен бе специалистът.

 

Според него вкарването на частните военни компании във войната е голяма неточност.

 

" Тези хора работят на рамките на закона. Освен това в самата организация няма правда. Частните военни компании оперират в зона, в която има огромни пари ", означи експертът.

 

Гърдев посочи, че след " Вагнер " ще има дестилация, която и към този момент е почнала. 

 

" Ако нещо се случи на Пригожин сега, то ще бъде повдигнат на фундамент. Путин не може да си разреши Пригожин да застане пред съда, тъй като той има какво да споделя. Ролята на Пригожин ще продължи в това направление. Той избави външния си бизнес ", разяснява още той.

 

Анализаторът изрази мнение, че не може да се каже, че Владимир Путин е в ослепително състояние - " той позволи неточност, като не планува по какъв начин ще се развие войната в Украйна и влезе в случка, също така не съумява да контролира и ръководи процесите сред околните му хора ". 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР