Това заяви посланикът на България в Съединените американски щати Н.Пр.

...
Това заяви посланикът на България в Съединените американски щати Н.Пр.
Коментари Харесай

Посланикът ни в САЩ: Малка част от републиканците и демократите с...

Това съобщи посланикът на България в Съединените американски щати Н.Пр. Георги Панайотов в ефира на Нова телевизия.

 

„ Американският президент Джо Байдън стартира обръщението си към нацията с тематиката за Украйна, тъй като, говорейки за войната, постоянно стигаме до желанието за независимост от непозната власт. Това е доста надълбоко вплетено в ДНК-то на Съединени американски щати ”, означи той.

Панайотов добави, че в Конгреса има доста изрично болшинство в интерес на даването на военна помощ за Украйна.

 

„ Това не се случва, тъй като редица въпроси се употребяват в предизборната акция и от републиканци, и от демократи. Помощта за Украйна се закачи за казуса с миграцията. Около 10 000 незаконни мигранти влизат в Щатите всекидневно. Поради тази причина са конфликтите в Конгреса, само че когато Байдън сподели, че страната ще продължи с помощта, беше приветстван и от двете партии ", сподели още той.

Според него няма информация за имената в новия лист „ Магнитски ”. „ Съединени американски щати не разискват с никого и не координират с никого решенията си. Те вземат решение какво да вършат безусловно суверенно ”, разяснява Панайотов. И посочи, че когато страната ни покрие критериите, ще бъдат отстранени визите до Щатите.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР