Това заяви общинският съветник от Синя София Вили Лилков в

...
Това заяви общинският съветник от Синя София Вили Лилков в
Коментари Харесай

Вили Лилков: Ако кризата в СОС продължи по-дълго, и общината ще в...

Това съобщи общинският консултант от " Синя София " Вили Лилков в предаването " Лице в лице " по bTV по отношение на рецесията с избор на ръководител на Столичния общински съвет.

 

" Днес бяхме поканени от кмета Васил Терзиев и от общинските съветници от " Продължаваме промяната " – " Демократична България " – " Спаси София ", с цел да обсъдим разновидности за излизане от рецесията. Предложеният от тях проект е уголемен вид на оферти от нас през лятото проект ", уточни Лилков.

" Решихме да предложим на Общинския съвет на следващия ден да отложим съвещанието и да проведем съвещания в по-широк вид, като притеглим ГЕРБ, " Възраждане " и Българска социалистическа партия, с цел да обсъдим ограничения за излизане от рецесията. Нашето предложение е избиране на краткотраен ръководител до избиране на непрекъснат, избиране на непрекъснатите комисии на паритетен принцип и всички партии да имат посланичество в тях, кметът да показа управническа стратегия и стратегия за промени, Общинският съвет да показа оперативна стратегия, както и приемане на бюджета ", сподели още общинският консултант.

 

По думите му задачата по избиране на ръководител и образуване на болшинство е главно на спечелилите изборите и на огромните партии.

Лилков счита, че е на практика невероятно рецесията с избор на ръководител на Общинския съвет да докара до нови избори в София.

 

" Този, който мисли за предварителни избори, е безконтролен. Ние от " Синя София " ще създадем всичко допустимо да има работещ Общински съвет ", безапелационен бе той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР