Това заяви народният представител от БСП за България Елена Йончева

...
Това заяви народният представител от БСП за България Елена Йончева
Коментари Харесай

Случи Се! Елена Йончева Изсипа Ядрената Бомба, Която Разтресе Герб И Правителството!

Това съобщи националният представител от „ Българска социалистическа партия за България ” Елена Йончева по БТВ.

Тя изясни каква скица е основал Делян Добрев от ГЕРБ в Хасково.

„ Първият зам.-кмет на Хасково е кумец. Заедно с Добрев са били в съдружие за асимилиране на еврофондове. Вторият зам.-кмет също е бил в съдружие с него и са усвоявани също еврофондове. Секретар на общината е негова кума. Председателят на общинската изборна комисия е неговия кум, ръководителят на Комисията по бюджет и финанси е зетят на Добрев, а контрольор на финансовата организация е първият му братовчед. Милена Тряндафилова, която е зам.-кмет на общината е била съучастник на Делян Добрев ”, изясни Йончева.

Според нея тази скица не е противозаконна, само че значимият въпрос е дали е морално. „ Делян Добрев да каже дали това е морално или не? ”, съобщи тя и продължи със скандалната скица на ГЕРБ.

„ Първата братовчедка на Делян Добрев заема поста шеф на финансова дирекция, а нейния брачен партньор, ръководител на Комисията по бюджет и финанси е Даниел Гаргов. Според мен тук има спор на ползи, тъй като ръководителят на комисията има компании, които печелят от общината ”, уточни Елена Йончева.

Тя изясни, че съгласно журналистическо разследвание схемата Добрев работи и в други общини.

„ Оказва се, че компанията на Гаргов е в ТОП 3 на компаниите, които санират здания ”, сподели Йончева и уточни още доста данни за злоупотреби в Хасково.

„ Когато покажеш някаква спекулация на ГЕРБ обаче, те те заплашват със съд. Опитват се да сплашват всеки опит да се покаже какъв брой корумпирана е тази страна ”, акцентира тя.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР