Това вероятно е само първата част от втория списък Магнитски,

...
Това вероятно е само първата част от втория списък Магнитски,
Коментари Харесай

Бойко Станкушев: Това може да е само първата част от втория списък Магнитски 

" Това евентуално е единствено първата част от втория лист " Магнитски ", тъй като съгласно мен в него има място за още няколко елементи. Това е видяно острани, тъй като ние не знаем по какъв начин американските институции са стигнали до тази фактолофия. "

Това съобщи в ефира на бТВ шефът на Антикорупционния фонд Бойко Станкушев във връзка по следващата порция глобени българия по световния американски закон. По думите му, никой в България не знае до каква степен са стигнали в следствията си българските инстуции по първия лист, в който бяха имената и на Делян Пеевски и Васил Божков. " Ако такива следствия изобщо има ", добави той. 

Според Станкушев американските сътрудници на страната ни споделят едно и също нещо - " Уважаеми партнори, вие имате хубава Конституция, имате написани закони и настоящи институции, които обаче не работят. "

" Този път ни загатват, че по този начин повече няма по какъв начин да продължат нещата. От юни 2021 година до в този момент са минали избран брой месеци. Ето другата седмица се гответе за друга вест, когато у нас пристигна шефът на Комитета по наказания Джим О`Брайън. Тогава ще стане ясно, че Съединени американски щати няма да чакат толкоз дълго, колкото след първия лист - няма да чака някой да си взима отпуска и да върви на някаква закуска, след което да се хвали, че тези описи оказват помощ на българската прокуратура ", продължи Станкушев. 

Последната му имитация е отпратка към пътуването на основния прокурор Иван Гешев до Съединени американски щати, в което се твърдеше, че е участвал на закуска с представители на американската администрация, давана от президента Джо Байдън. 

Директорът на АКФ акцентира, че следващият български лист по закона " Магнитски " е позоряща вест.

" Бих споделил - тъжна вест. Затова е време прокуратурата и останалите служби, както и политическите партии да се раздвижат. "
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР