Това стана време на реч на Реджеп Тайип Ердоган пред

...
Това стана време на реч на Реджеп Тайип Ердоган пред
Коментари Харесай

Ердоган към разплакано дете: Ако загинеш в бой, ще е чест

Това стана време на тирада на Реджеп Тайип Ердоган пред последователи на неговата Партия на справедливостта и развиването. От публиката бе изведено разплакано момиченце в униформа, оповестиха международни организации, представени от Българска телеграфна агенция.

"Какво имаме тук? Момиченце, какво правиш? Тук имаме наши червени баретки, само че алените баретки в никакъв случай не плачат! ", сподели президентът.

След като видя, че в джоба на униформата си момиченцето има турско знаме, той добави:

"Ако загинеш в пердах, ще поставим знамето върху теб, дай Боже . Всичко е готово, нали? ", попита Ердоган, а момиченцето удостовери.

После той го целуна по бузата и го пусна да слезе от подиума.

Поведението на президента беше наказано в обществените мрежи и до момента в който някои го упрекнаха в тормоз над дете, един консуматор на Туитър написа: "Срамота! Това в действителност е извънредно. Та тя е единствено дете! Не можете да й желаете гибелта и от горната страна на това да казвате "дай боже "! "

Друг качи фотоси на Ердоган и Хитлер с деца и написа: "Адолф се върна! "... "Този вманиачен човек непрекъснато величае гибелта, хвали се с броя на убитите в Африн всеки ден ", уточни различен консуматор на Туитър.

Други критици на президента оповестиха, че изявлението му е принуждение над дете и прославяне на гибелта.

На срещата със свои последователи Ердоган държа тирада за битката в региона на сирийския град Африн, където Турция води атака, а те скандирали "Води ни в Африн! " .

Събитието беше излъчено онлайн по малкия екран.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР